Zagreb i Interliber

  TERMINI:

  • 17.11.2018.
  • 18.11.2018.

PLAN PUTOVANJA:

Polazak iz Osijeka u 6 sati s parkinga iza Spara (stara Billa) na Sjenjaku.  Moguć usputni ukrcaj putnika u Đakovu, Slavonskom Brodu. Vožnja do Zagreba uz usputne stanke zbog odmora.

IKEA/DESIGNER OUTLET

Dolazak u Ikeu oko 10:30 sati. Iskrcaj putnika koji žele ostati u Ikei do povratka kući (polazak iz Ikee u 18 sati). U sklopu trgovačkog centra nalazi se restoran, caffe bar i igraonica za djecu. Ne zaboravite poslati zahtjev za IKEA FAMILY karticom kako bi Vaša kupovina imala još veću vrijednost! Polazak iz Ikee u 18 sati.

INTERLIBER

Putnici koji planiraju boraviti na Interliberu cijeli dan, nastavljaju vožnju do Velesajma. INTERLIBER –  međunarodni sajam knjiga i učila, okuplja svijet izdavačkog i edukativnog stvaralaštva s najvećom ponudom knjiga i učila na jednom mjestu promovirajući knjigu, znanje i znanost.

Svi najznačajniji domaći nakladnici predstavljaju na Interliberu bogat program svojih novih izdanja i najbolje naslove domaće i svjetske književnosti, dokazujući da nakladništvo u Hrvatskoj zna i pronalazi put do ljubitelja knjige.

Polazak  s Interlibera planiran je u 17:30. Usputni ukrcaj putnika iz Ikee u 18 sati. Predviđeni dolazak u Osijek oko 22 sata.

NAPOMENA: MOLE SE PUTNICI DA U TOČNO NAVEDENO VRIJEME BUDU SPREMNI ZA POLAZAK!

Cijena aranžmana po osobi:  110,00 kn

Cijena uključuje:

  • prijevoz udobnim turističkim autobusom
  • turistički pratitelj agencije
  • osiguranje putnika u autobusu, zakonska jamčevina
  • troškove rezervacije i organizacije  putovanja

UVJETI I NAČIN PLAĆANJA:

GOTOVINOM – u poslovnici: 110,00 kn

INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA: 110,00 kn

Podaci za uplatu:

ORTRAN d.o.o.

Ivana Gundulića 32

IBAN: HR6623860021119021346

Model: HR00

Poziv na broj: Datum putovanja

Opis: INTERLIBER+ime i prezime putnika

Rok za plaćanje je 5 dana od rezervacije. Uplata se izvršava osobnim dolaskom u poslovnicu, isključivo gotovinom ili uplatom na račun. Ponuda je dana na bazi minimalno 45 mjesta, zadržavamo pravo otkaza putovanja/promjene cijene tjedan dana pred polazak u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika.

© Copyright Ortran 2018