Advent u Bratislavi

TERMINI:

  • 08.12.2018.
  • 22.12.2018.

PLAN PUTOVANJA:

Polazak iz Osijeka u 1 ujutro s parkinga iza Interspara na Sjenjaku (nekadašnja Billa). Moguć ukrcaj putnika u Belom Manastiru. Ugodna vožnja turističkim autobusom uz povremene pauze. Dolazak u Bratislavu u jutarnjim satima.

Obilazak i  razgled grada u pratnji vodiča: Trg slobode, Napoleonova osmatračnica dvorac, Vrata sv. Michaela, katedrala sv. Martina, Glavni trg, vijećnice, palača Primacial, Hviezdoslav trg.

Slobodno vrijeme za osobne programe, ručak, šetnju i uživanje na božićnom sajmu. Bratislavski adventski sajmovi bogati su gastronomskom ponudom, omiljeno jelo u adventsko doba mnogima je Ciganska pečeika (pečena svinjetina ili piletina ‘na ciganski’), a posebno su popularne i lokše (palačinke od krumpira).

Od napitaka na božićnim sajmovima uvijek je najtraženije  kuhano vino. a slovaci su vrlo ponosni na svoje proizvode od meda, pa je tako vino od meda ondje poprilično popularno. Domaća medovina traženija je u toploj inačici te ju je na bratislavskom božićnom sajmu vrlo lako pronaći.

Polazak kući u poslijepodnevnim satima. Vožnja uz kraća zadržavanja  tijekom puta. Dolazak u Osijek u kasnim večernjim satima.

Cijena aranžmana po osobi:  200,00 kn

Cijena uključuje:

  • prijevoz visoko turističkim autobusom
  • obilazak i razgled Bratislave u pratnji stručnog vodiča
  • osiguranje putnika u autobusu, zakonska jamčevina
  • troškove rezervacije i organizacije putovanja

Cijena ne uključuje:

  • dodatno putno zdravstveno osiguranje 15,00 kn po osobi, plaćanje u agenciji pri prijavi

UVJETI I NAČIN PLAĆANJA:

GOTOVINOM – u poslovnici: 200,00 kn INTERNET BANKARSTVO ili OPĆA UPLATNICA: 200,00 kn

Podaci za uplatu:

ORTRAN d.o.o. Ivana Gundulića 32 IBAN: HR6623860021119021346 Model: HR00 Poziv na broj: Datum putovanja Opis: BRATISLAVA + Ime i prezime putnika

Rok za plaćanje je 5 dana od rezervacije. Uplata se izvršava osobnim dolaskom u poslovnicu, isključivo gotovinom ili uplatom na račun. Ponuda je dana na bazi minimalno 45 mjesta. Zadržavamo pravo otkaza putovanja/promjene cijene tjedan dana pred polazak u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika.

© Copyright Ortran 2018